Kjell Myrann er gjenvalgt for to nye år som president i Norsk Elektroteknisk Forening (NEF). Foto: Kjell Inge Søreide.

På representantskapsmøtet i Trondheim 8. juni ble Kjell Myrann gjenvalgt for 2 nye år som president i Norsk Elektroteknisk Forening.

  • Digitaliseringen av strømnettet gjør elektrofaget mye mer attraktivt for ungdommen. Vår viktigste jobb er å spre budskapet. 

Det sier Kjell Myrann (65), president på fjerde året i Norsk Elektroteknisk Forening (NEF) og divisjonssjef i Rejlers. Han mener faget har slitt med populariteten i mange år. Selv har han vært heltent på elektrofaget siden han tok sivilingeniør-eksamen på NTNU i Trondheim i 1975. Nå vil han bruke sin posisjon i NEF til å løfte fram bransjen og faget og tar 2 nye år som president i NEF.

  • Foreningens hovedoppgave framover blir å øke rekrutteringen til elektrofaget ved universiteter og høgskoler. Vi må fortelle de unge at faget har inntatt cyberspace og blitt kult og spennende. Når studenter får øynene opp for den rivende teknologiske utviklingen i bransjen, vil flere velge denne studieretningen, spår Myrann.

Om NEF

Norsk Elektroteknisk Forening (NEF) er i dag i hovedsak en forening for folk som jobber innenfor, eller har interesse for, fagområdet elkraftteknikk. Foreningen driver i dag sin virksomhet gjennom 6 lokale grupper: Oslo, Skiensfjorden, Agder, Rogaland, Bergen og Trondheim. Gruppene har sine egne styrer som driver den lokale virksomheten.