Stor jobb for Nettpartner Drift: Skal bytte 22 000 lysarmaturer i Oslo fra kvikksølv til LED. (Foto: Bymiljøetaten i Oslo)

Nettpartner Drift skal bytte 22 000 stk HQL armaturer til LED for Bymiljøetaten i Oslo kommune.

Kilde: Nettpartner Drift

Bymiljøetaten i Oslo kommune har ansvaret for 67 000 gatelys inkludert alle lamper langs kommunale gater, veier og parkområder.

Nå skal Nettpartner i hovedsak bytte 22 000 kvikksølvlamper med moderne LED-belysning. Den største delen av utskiftningsavropene er utenfor bykjernen i boligstrøk, men det vil også være noe utskiftning på wirestrekk og på stolper i sentrum.

Det ble utlyst to kontrakter fra kommunen: 

Den første avtalen er en Armaturavtale hvor Oslo kommune inngikk avtale for leveransen av armaturer for oppgaven med Osram direkte. 

Den andre er avtalen gjelder installasjonsoppgaven, den fysiske montasjen av armaturer og diverse annet utstyr i tilknytning til anleggene. 

Etter planen skal Nettpartner Drift håndtere begge disse avtalene for kommunen. Installasjonen på rammeavtalen skal etter planen påbegynnes i løpet av september 2017, og har en varighet fram til 31.12.2018 med opsjon på 1+1 år. Rammeavtalen har en verdi med den tiltransporterte armaturavtalen på ca 80MNOK.