– Dette var gøy! Det er ikke hver dag jeg får lov til å dele ut en eGolf, forteller Toril Benum, prosjektdirektør i Hafslund Nett. Her med en fornøyd Eirik H. Moen som mottok vinnerbilen, en Volkswagen eGolf hos Møller Bil Oslo Vest. (Foto: Hafslund)

Eirik Moen har fått overlevert en splitter ny Volkswagen eGolf av Hafslund Nett. Moen er den første vinneren i Hafslund Netts utlodning av to elbiler blant kunder som har fått ny automatisk strømmåler.

Kilde: Hafslund

Før 1.1.2019 vil Hafslund Nett trekke vinner nummer to blant nettkunder som har fått installert ny måler i perioden 1. juli 2017 til 1.1.2019. Nettselskapet skal bytte ut 700 000 strømmålere innen høsten 2018. Per 5. juli 2017 er 250 000 strømmålere byttet.

– Hafslund Nett gratulerer Eirik Moen med en flott ny eGolf og takker for at han var bekreftet avtalen om å bytte strømmåler og var tilstede på avtalt tidspunkt, sier Toril Benum, prosjektdirektør i Hafslund Nett.

En glad vinner

– Dette var hyggelig. Det å være hjemme på avtalt tidspunkt var et lite bidrag når strømnettet skal moderniseres. Ny strømmåler og ny elbil passer jo godt sammen. Med større innsikt i husholdningens strømforbruk kan vi se når på døgnet elbilen bør lades, sier en fornøyd Eirik Moen.

Overgangen til nye automatiske strømmålere er et stort logistikkprosjekt. Hafslund Nett har gode resultater å vise til etter et år med målerbytter, er det alltid rom for å øke andelen målere som blir byttet på første forsøk. 
– Ideen om å lodde ut en relevant og miljøvennlig premie kom opp når vi så på muligheter for å øke andelen strømmålere som ble byttet på første forsøk. Som nettselskap er avhengige av kundens samarbeid for å få tilgang til strømmålere bak inngangsdører og for å få byttet flest mulig målere på første forsøk. Vi lanserte derfor en trekning av to elbiler i håp om at det vil kunne motivere flere til å være hjemme når vi kommer for å bytte måleren, avslutter Toril Benum, prosjektdirektør i Hafslund Nett.