Kontrakten som OneCo har fått med Agder Energi Nett vil utgjøre en årlig omsetning på mellom 100 og 200 millioner kroner, her illustrert med et kveldsbilde fra Kristiansand. (Foto: Agder Energi Nett)

OneCo er en av to leverandører som er valgt for å levere drifts- og vedlikeholds tjenester på Agder Energi Nett sitt regional- og distribusjonsnett. OneCo har fått ansvar som leverandør i alle områdene.

Kilde: OneCo

Agder Energi Nett bruker rundt 300 millioner kroner på drift, vedlikehold og mindre investeringer hvert år, slik at den totale avtalen – med inntil seks års løpetid – har en verdi på inntil 1,8 mrd. For OneCo sin del vil dette utgjøre mellom 100 og 200 millioner kroner årlig.

«Denne kontrakten var spesielt viktig og positiv å vinne da arbeid opp mot Elkraftsegmentet og nettselskap er et av de største satsingsområdene våre i selskapet» forteller Regiondirektør Frank Iglebæk.

OneCo har nå totalt leveranser opp mot ca. 50 nettselskap i Norge, og vi vokser i dette markedet.

Denne nye kontrakten med Agder Energi vil gi arbeid for mange nye medarbeidere på Agder.  I tillegg til det personellet som allerede jobber i selskapet vil det nå rekrutteres både energimontører, anleggsledere og prosjektledere.

OneCo Ser fram til oppstart av denne kontrakten og vi er veldig fornøyde med å bli valgt som en av Agder Energi Nett sine største leverandører. OneCo har pr. i dag allerede betydelig antall personer som jobber på kontrakt for Agder Energi i forbindelse med pågående kontrakter.