Svein Arnesen (t.v.) overtar som ny prosjektdirektør etter Svein Hjelmås. De to gleder seg over at 60 utstillere allerede har meldt seg på til Eliaden 2018.

I månedsskiftet september/oktoberoktober overtar Svein Arnesen som ny prosjektdirektør for Eliaden. I mer enn 35 år har han arbeidet med salg- og markedsføring, blant annet i elektrobransjen. De siste 15 årene han har vært ansatt i Nelfo som salgssjef i fagtidsskriftet Elmagasinet.

Kilde: Eliaden

Arnesen har et stort nettverk i elektrobransjen. Han er godt kjent med Eliaden, både som utstiller og som en del av salgsteamet for Eliaden de siste årene.

Selv om tidligere Eliadesjef Svein Hjelmås ikke lenger ønsker å ha totalansvaret for Eliaden, skal han fortsatt arbeide med salg og utstilleroppfølging i Eliadeteamet. Med Hjelmås i spissen ble målsettingen om 20 000 besøkende nådd på årets arrangement. 

– Årets Eliade fikk et skikkelig løft. Antall besøkende økte med mer enn 20 %. Trenden de siste årene med sviktende besøkstall er snudd. Her har Eliade-teamet med Hjelmås i spissen gjort en kjempejobb. Ufordringen er å ta denne utviklingen enda et trinn, sier Arnesen, som opplyser at 60 utstillere allerede har meldt seg på til neste Eliade.

 

– Det er en pangstart for det som skal skje om knapt to år. Alt ligger til rette for et enda større og bedre arrangement i 2018.