Den nye logoen for nettavisen.

Nettavisen energibransjen.no og det ukentlige nyhetsbrevet har fått nytt navn, Energiteknikk, med undertittelen ”Nettavisen for energibransjen – energiteknikk.net”.

–Vi ser det som mest ryddig å bruke Energiteknikk som navn på både nettavisen og bladet vi gir ut, sier Stein Arne Bakken, redaktør og daglig leder i utgiverselskapet ElektroMedia AS.

Han legger til at dette navnet er blitt en merkevare etter at det tradisjonsrike fagbladet Energiteknikk, som den gangen het Elektro, ble overtatt i 2004.

Det er først nå selskapet er kommet i gang med sin digitale satsing for å bygge opp nettavisen, med vekt på daglige nyheter. Nettavisen henvender seg til de samme målgruppene som bladet; tekniske medarbeidere og ledere i energibransjen, samt alle andre som jobber innenfor fagområdene knyttet til produksjon og overføring av elektrisitet.

Utvidet abonnement

–Navneskiftet har også sammenheng med at vi nå tilbyr et mer omfattende abonnement, påpeker Bakken.  I tillegg til papirutgavene av Energiteknikk, får abonnentene fri tilgang til alt nyhetsstoffet i nettavisen, også de såkalte pluss-sakene, som vil bli forbeholdt abonnenter eller de som betaler for å få lese disse. De som abonnerer på papirutgaven, vil også få tilsendt bladet i digital form, samt et ukentlig nyhetsbrev.

Både bladet, nettavisen og nyhetsbrevet er tilpasset for å kunne leses på mobiltelefon.

Selv om verdien av abonnementet har økt ved at det omfatter mer, er prisen på personabonnementer som bedrifter må betale, fortsatt kr. 980 + mva. Det gis rabatter ved bestilling av et visst antall abonnementer. Ettersom enkelte bedrifter ikke ønsker å betale abonnement på fagblad til sine ansatte, er det opprettet en ny kategori, privatabonnement. Slike årsabonnementer for privatpersoner koster (inkludert mva) kr. 625 med papirutgaven og kr. 500 for digitalutgaven av bladet.

Abonnement kan bestilles ved å sende en epost til energiteknikk@mediaconnect.no eller ringe til tlf. 22 99 80 52.