Snart blir veien til maktens sentrum kortere for Småkraftforeninga, som Bjørn Lauritzen er styreleder for. Foto: Stein Arne Bakken

Småkraftforeninga forlater før nyttår sitt kontor hos Norskog på Lilleaker i Oslo og flytter inn i sentrum, i grei lobbyavstand fra Stortinget og departementene.

– Våre nye lokaler ligger svært sentralt og gjør veien til viktige premissleverandører kort, sier styreleder Bjørn Lauritzen i Småkraftforeninga. Den nye besøksadressen blir Øvre Vollgate 6. Herfra er det gangavstand ikke bare til sentrale myndigheter, men også til samarbeidende organisasjoner og viktige bransjeaktører.

Lauritzen takker Norskog for følget og regner med at Småkraftforeninga skal fortsette samarbeidet med deres medarbeidere.

Selv om hovedbasen blir i Oslo, understreker han at foreninga fortsatt vil være til stede i distriktene.

– Kraftlosen, FSE-kursene og Facebook drives fra Førde i Sogn og Fjordane. Småkraftdagene drives fra Bygland i Aust-Agder. Nettsidene vedlikeholdes fra Gvarv i Telemark, og revisor holder til i Vesterålen i Nordland.

Vi håper dette blir en god løsning. Den sentrale beliggenheten gjør det også enda lettere for medlemmene å stikke innom ved besøk i hovedstaden, sier styreleder Bjørn Lauritzen.