Lyse med nytt grep i strømmarkedet. Søker å gi sine kunder trygghet i valg av riktig strømavtale, her illustrert med tettbebyggelse i Sandnes. (Foto: Lyse)

Strømmarkedet kan være en vrien jungel å navigere i. Nå tar Lyse Energisalg grep for å forsikre kundene om at de har gjort et godt valg.

Kilde: Lyse

– Strømmarkedet er preget av hard konkurranse. Det er mange aktører og enda flere tilbud. Som kunde kan det være vanskelig å orientere seg, særlig siden mange avtaler inneholder spesielle vilkår og betingelser som gjør at prisen på sikt kan bli høyere enn man tror, forteller Ida D. Midtbøe, markedsrådgiver i Lyse Energisalg.

Lyse Energisalgs svar på konkurransesituasjonen i markedet er en kampanje som i disse dager ruller og går på busskur, i avisen og sosiale medier. Kampanjen er utformet med snakkebobler som kjapt og enkelt gir gode argumenter for å velge Lyse som strømleverandør. Formålet er å være åpne og ærlige om hva Lyse leverer, slik at det er forutsigbart og enkelt for kundene.

– Det er for eksempel ikke alle som vet at Lyse er eid av 16 kommuner i Rogaland, og at overskuddet vårt går tilbake til dem, eller at du som Lyse-kunde får døgnåpen kundeservice og 100 % fornybar strøm inkludert i avtalen. Slike budskap er viktig å nå ut med, og vi tror det kan hjelpe kundene til å bli trygge på valget sitt, avslutter Midtbøe.