Skagerak Nett tar den teknologiske utviklingen på alvor. Nå søker selskapet etter digital sjef. (Illustrasjonsfoto: NEK)

Skagerak Nett søker etter digitaliseringssjef. Men vedkommende må kunne mer enn null og en.

Av: Thor Bjørn Omnes/Skagerak Energi

– Digitaliseringssjefen vil få oppgaver som går på tvers av fag, systemer og organisasjon. Vi arbeider kontinuerlig med forbedringsprosesser som skal komme nettselskapet og kundene til gode, sier IKT-sjef i Skagerak Nett, Jan Rondeel.

Han leder en stab på fire medarbeidere, som nå skal bli fem når den nye digitaliseringssjefen er på plass. Digitalisering handler om mye mer enn teknologi og Rondeel understreker at han ser etter en person med bred forståelse for IKT, organisasjon og prosess, og som kan bidra til å skape morgendagens nettselskap.

– Den rette personen vil få muligheten til å påvirke utviklingen i selskapet. Derfor er det viktig med en bred forståelse av hvordan prosesser henger sammen, hvordan man arbeider i og utvikler organisasjoner, og ikke minst hvordan man kan utnytte dagens og morgendagens teknologi til stadig bedre tjenester, sier Rondeel.