Marsutgaven av fagbladet Energiteknikk, som denne uken er ute hos abonnentene, inneholder et eget 32 siders bilag om vannkraftforskning . (Illustrasjonsfoto: NTNU)

Mars-utgaven av fagbladet Energiteknikk er denne uken ute hos abonnentene, tradisjonen tro med mye kraftverksrelatert stoff i anledning Produksjonsteknisk Konferanse (PTK) i Stavanger som ble avsluttet onsdag.

Denne gangen inneholder bladet et eget 32 siders bilag om vannkraftforskning. Det er gitt ut i samarbeid med det nyetablerte forskningssenteret HydroCen, med støtte av NTNU og SINTEF Energi.

Foruten å informere om sentret, inneholder bilaget reportasjer som gir leserne smakebiter på hva som skjer innen vannkraftforskning, blant annet med presentasjon av utvalgte ph.d.-prosjekter. Det blir også lagt vekt på å vise hvilken betydning forskningen har, ikke minst for kraftselskapene.