Glitre Energi har fornyet sin sponsoravtale med eliteserielaget Strømsgodset. Samarbeidet går nå inn i sin 23. sesong. (Foto: Strømsgodset)

Strømsgodset og Glitre Energi forlenger samarbeidet med ett år til. Eliteserieklubben og energiselskapet har et langt og trofast forhold, og går nå inn i sin 23. sesong sammen.

Kilde: Glitre Energi

– Vi er veldig stolte over å kunne fornye kontrakten med Strømsgodset. Vi er et lokalt selskap med fokus på lokal verdiskapning, og det er helt naturlig å kunne samarbeide med den lokale stoltheten i drammensdistriktet, sier Jan Vidar Thoresen, administrerende direktør i Glitre Energi Strøm.

God på samfunnsansvar

Glitre Energi er Buskeruds største energiselskap og strømleverandør.

-Vi har en strategi om å være en aktiv og engasjert samfunnsaktør som bidrar i lokalmiljøet vi er en del av. Det har vi gjort gjennom mange år. Av erfaring vet vi samtidig at Strømsgodset har gode verdier som sammenfaller godt med våre egne i Glitre Energi. Vi legger spesielt merke til det økte fokuset klubben har på samfunnsansvar – det er svært viktig for Glitre Energi som selskap, så den utviklingen setter vi stor pris på. Vi deler et felles samfunnsengasjement, sier Thoresen.

Lojal lokal partner

Avtalen befester Glitre Energi som en av de viktigste og mest trofaste samarbeidspartnerne i Strømsgodset, og markedssjef Rune Marthinsen i Strømsgodset roser lojaliteten til Glitre Energi.

-Glitre er en av våre mest lojale og trofaste samarbeidspartnere. Uten sånne støttestpillere kan vi ikke satse som vi gjør, understreker han.

-Alle i Strømsgodset er veldig glad for, veldig takknemlig for og veldig stolte over denne avtalen, sier han.

Drakta til Godset

Glitre Energi er et resultat av at strøm- og nettselskapene i EB, Lier Everk og Hadeland Energi slo seg sammen i fjor.

–Nytt navn gjør det ekstra viktig for oss å være synlige i lokalmarkedet, og det er ikke mange steder her i Drammen man kan synes bedre enn på Strømsgodsets drakt, sier Merete Bronsta, ansvarlig for samfunnskontakt og omdømme i Glitre Energi.