På forsommeren 2018 går et nytt Eliade-arrangement av stabelen. 75 utstillere er allerede forhåndspåmeldt. (Illustrasjonsfoto: Eliaden)

Prosjektdirektør Svein Arnesen har godt håp om å gjenta suksessen fra Eliaden 2016. Så langt er 75 utstillere allerede forhåndspåmeldt til Eliaden 2018.

Kilde: Eliaden

-Ca. 4 500 kvm er reservert til nå. Mange av de som har sikret seg plass, er store flaggskip som har vært med på alle messene siden starten, forteller Arnesen.

Kickoff på nett
28.mars er det kickoff for påmelding via Eliadens nettsider, som har fått en betydelig oppgradering siden sist.

-De gamle nettsidene var ikke responsive, og de var heller ikke tilpasset mobiltelefon. Den tilpasningen må et nettsted ha i dag, for tiden vi bruker på mobilen, er raskt økende. Nettstedet har også vært litt vanskelig tilgjengelig. Det var tungt å finne fram til den informasjonen man søkte. Med den nye løsningen skal det være mye enklere å orientere seg. Vi har også justert litt på designen, med bedre bildebruk og litt annet innhold, forteller Arnesen.

-Ikke minst skal det bli enklere for utstillerne å melde seg på. Denne gangen går startskuddet for online-påmelding to måneder tidligere enn sist. Vi ser ingen grunn til at utstillerne trenger vente i månedsvis på muligheten for å melde seg på via nett.

Seminarene viktige
-Du tok over som prosjektdirektør for Eliaden 1.oktober i fjor. Hvordan opplever du jobben så langt? Vil du styre prosjektet videre i den retningen som ble staket ut i 2016?

-Jeg synes dette har vært en svært spennende jobb å ta fatt på, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Vi hadde en god økning i antall utstillere og besøkende i 2016, og tilbakemeldingene viste at de var fornøyd med grepene vi gjorde da. Derfor vil vi i stor grad fortsette i det samme sporet, men med noen tilpasninger. Denne gangen vil vi legge mer ressurser i selve arrangementet. Vi vil ha et bedre serveringstilbud, og vi vil sørge for minst like god størrelse og kvalitet på seminartilbudet som vi hadde i 2016. Epinions undersøkelse etter forrige messe viste at 20 prosent av de besøkende var der først og fremst på grunn av seminarene. Vi hadde ca. 70 seminarer sist, og vil legge opp til et tilsvarende antall også i 2018.