Rejlers Embriq-sjef Thomas Pettersen rykker opp som adm.direktør for Rejlers Norge.

Etter tre år som adm.dir for Rejlers Norge AS, velger Morten Thorkildsen å forlate sin stilling. Thomas Pettersen, adm.dir. Rejlers Embriq AS, gis utvidet tillit og trer med virkning fra i dag inn som adm.dir. også for Rejlers Norge AS.

Kilde: Rejlers Norge

– Morten Thorkildsen har lagt grunnen for Rejlers sin virksomhet i Norge. Han har konsolidert et antall virksomheter, bidratt til å vinne et antall viktige kontrakter, og stått sentralt i oppkjøpet av Embriq. På denne måten har han også bidratt til utforming av Rejlers sin digitale strategi innen fagområder som bygg, energi, telecom og samferdsel, sier Peter Rejler VD og konsernsjef for Rejlers. Styret og jeg er takknemlig for Mortens bidrag, og ønsker han alt det beste videre.

– Jeg er stolt over det vi har fått til. Vi har etablert Rejlers i Norge som en viktig aktør innen rådgivning, prosjektering og drift av samfunnskritisk infrastruktur. Det har vært en stor glede å jobbe med så mange kompetente medarbeidere, og jeg ønsker alle lykke til videre.  Etter drøye 3 år i rollen føler jeg nå at tiden er inne for å ta fatt på nye oppgaver der fokus vil være på verdiskapning og digitalisering, sier Morten Thorkildsen.