statnett
Foto: Tore Halvorsen

Dustin tegner en rammeavtale for IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger, med fokus på klient, servere, lagring og backup, med Statnett SF. Den årlige verdien anslås å være rundt 150 MNOK og avtalen går over to år med muligheter for forlengelse med ytterligere to år.

Kilde: Dustin

Avtalen omfatter blant annet servere, datalagringsløsninger, backup, arbeidsstasjoner og tjenester.

– Det er en rammeavtale med høye krav på alt fra avanserte produkter og løsninger til et bredt produktutvalg og integrering som viser konkurransekraften vår når det gjelder helhetsløsninger sier Michael Haagen Petersen, VP Corporate Enterprise & Public hos Dustin.

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2015/16 utgjorde ca. 8,3 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.