Vi er ikke alene om å være i sommermodus. Denne karen har sin måte å nyte det på. God sommer til lesere av energiteknikk.net. (Foto: Tore Halvorsen)

Fra i dag av er vi en nettavis i sommermodus, men vil fortsatt være årvåkent til stede for å formidle viktige nyheter knyttet til energibransjen.

De nærmeste ukene skrur vi ned omdreiningshastigheten i løpende rapportering av nyheter fra stort om smått i energibransjen. Likevel blir det ikke helt stopp, men mengden av saker som legges ut vil ikke være av samme omfang som under normale omstendigheter.

Sommer er «agurk»-tid i mediebransjen generelt sett. Slik er det også for oss, men dersom noen i bransjen har noe på hjertet som de mener fortjener oppmerksomhet tar vi gjerne i mot tips og ideer. Kontaktpunkt er webredaktør Tore Halvorsen. Han er tilgjengelig på mobiltelefon 9544 9544 eller på følgende epost-adresse: tor-hal3@online.no.

Da gjenstår bare å ønske alle våre lesere en varm og solfylt sommer. Fra august tar vi fatt med nytt og friskt mot!