Foto: BKK

Etter nye kontrakter.

  • Øyvind Lie

1. juni fusjonerer Multivolt med BKK Enotek, og BKK har ansatt to nye prosjektledere i Leirvik i Hyllestad for å jobbe med elektrifisering av havbruk, opplyser BKK i en pressemelding.

1. april ble åtte personer overført fra Sunnfjord Energi til BKK Enotek som en del av fusjonen med BKK. 1000 kvadratmeter i et stort bygg er nå i ferd med å bli pusset opp som nye lokaler for entreprenørvirksomheten i Førde, og skal være klart for innflytting i høst.

Selskapet har nylig vunnet to kontrakter med selskapet Enivest til en verdi av nærmere 8 millioner kroner, og avdelingsleder for BKK Enotek i Førde, Roger Søreide, har tro på videre vekst, og vil ansette flere.

Avdelingskontoret ble opprettet i forbindelse med fusjonen mellom BKK og Sunnfjord Energi.