studenter ntnu
Det nye elkraftstudiet vil få en tydelig digital profil. NTNU håper dette vil øke rekrutteringen av jenter.

Institutt for elkraft ved NTNU skal utdanne ingeniører med bachelor-grad i elektrifisering og digitalisering. Tilbudet skal følges opp med et mastergradsstudium med tilsvarende profil.

  • Stein Arne Bakken

Styret i NTNU vedtok 29. oktober å opprette et nytt treårig studieprogram innen temaet «digital elektrisk energi». Det første kullet på tretti studenter starter på bachelor-studiet til høsten neste år og vil være ferdig utdannet sommeren 2024. Bakgrunnen for opprettelsen av det nye studietilbudet er elektrifiseringen og digitaliseringen som i...
Artikkelen er 399 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.