Kristin Melsnes
Elverksjef i Flesberg Elektrisitetsverk, Kristin Melsnes, her fotografert ved en tidligere anledning, under fusjonsforhandlingene mellom Nordkraft og Hålogaland Kraft.
Foto: Nordkraft

Men er midt i en fusjonsprosess, og må vente med å svare på invitasjonen fra sine naboer.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk skrev tidligere i dag, ønsker Rollag Elverk, Uvdal Kraftforsyning og Glitre Energi ønsker å etablere selskapet Numedal Energi sammen, og de ønsker også å få med Flesberg Elektrisitetsverk i samarbeidet. Elverksjef Kristin Melsnes i Flesberg Elektrisitetsverk kan ikke svare verken ja eller nei til invitasjonen på stående fot....
Artikkelen er 191 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.