råssåfoss
Småkraft AS har sikret seg Råssåfoss kraftverk i Surnadal.

Sikrer seg 19,1 GWh ny produksjon.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Mandag kjøpte Småkraft AS 100 prosent av aksjene i Råssåfoss Kraftverk AS. Kraftverket i Surnadal kommune i Møre og Romsdal har en 5,35 MW Peltonturbin med en årlig produksjon på 19,1 GWh. Turbinen er levert av Small Turbine Partner AS, med en Leroy Somer generator. – Vi i Småkraft er...
Artikkelen er 229 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.