Melbye Skandinavia er en markedsledende leverandør av fremtidsrettede produkter og løsninger for infrastruktur innen energi, installasjon, infra og fibernett. Selskapet leverer miljøvennlige og bærekraftige produkter med lang levetid og kostnadseffektive løsninger. Melbye har sterkt fokus på digitalisering og moderne løsninger, og har som mål å være en ledende aktør på digitale flater.

For å opprettholde posisjonen i markedet, samt sikre videre utvikling, søker vi nå en Key Account Manager under forretningsområdet Energi. Avdelingen jobber mot E-verk, grossister og entreprenører, og er et team bestående av mennesker med stor faglig tyngde og kompetanse. I rollen som Key Account Manager vil du ha ansvar for planlegging og oppfølging av aktiviteter mot selskapets kunder. Du vil ha salgsansvar i ditt tildelte markedssegment, og bidra i lansering av nye produkter og løsninger. Dette er en jobb som i stor grad foregår ute hos kundene, og passer for deg som trives i en variert arbeidshverdag hvor du tilbringer mye tid «ute på veien».

Vi søker deg som har teknisk bakgrunn fra elektro, gjerne med fagbrev som energimontør eller elektriker, samt relevant salgskompetanse. Du er generelt teknisk interessert, og har god teknisk og praktisk brukerkompetanse innen IT. Du ser kunden og dens behov, og er dyktig på å bygge relasjoner og skape tillit. Videre er du sterk på kommunikasjon, og evner like godt å kommunisere med mindre grupper som foran store forsamlinger.

Les mer og søk stillingen her