sol
Illustrasjonsfoto: Mostphotos

Skal i første omgang eie 14 prosent av selskapet.

  • Øyvind Lie

I mai gjennomførte Isola Solar en rettet emisjon mot Skagerak Energi, for å styrke kapital og kompetanse i den videre utviklingen av selskapet, skriver Skagerak Energi i en pressemelding. «Skagerak Energi vil i starten ha 14 % av aksjene i selskapet, men har opsjoner på å øke sin eierandel ytterligere»,...
Artikkelen er 199 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.