rune ingels
Styreleder Rune Ingels i Flesberg Elektrisitetsverk. Foto: Privat

Etter en over fem timer lang generalforsamling.

  • Øyvind Zambrano Lie

For en måned siden måtte Flesberg Elektrisitetsverks generalforsamling avbrytes på grunn av digitale problemer, og den planlagte fusjonen med Midtkraft kunne ikke vedtas. Torsdag kveld ble det avholdt en ny generalforsamling, med kun fysisk oppmøte. Den varte i over fem timer, og denne gangen ble fusjonen vedtatt. Fikk aksept –...
Artikkelen er 190 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.