stortinget
Foto: Peter Mydske//Stortinget

SV ble enige med regjeringspartiene, kompensasjonsgraden øker og 50.000 flere får penger gjennom bostøtte.

  • Øyvind Zambrano Lie

På en pressekonferanse fredag morgen kunngjorde Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV at partiene har blitt enige om endringer i strømpakken regjeringen foreslo lørdag. Kompensasjonsgraden fra 50 til 55 prosent av den delen av strømregningen som overskyter et månedsgjennomsnitt på 70 øre/kWh. Det tilsvarer en økning på 460 millioner kroner sammenlignet med...
Artikkelen er 305 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.