linga
Olav Linga, konsernsjef i Haugaland Kraft. Foto: Haugaland Kraft

Går av med pensjon etter 18 år som konsernsjef i Haugaland Kraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

Olav Linga slutter i Haugaland Kraft 1. september i år, skriver selskapet i en pressemelding. Prosessen med å rekruttere ny konsernsjef har startet, opplyses det.  Linga fyller 65 år, og har vært ansatt i Haugaland Kraft AS siden 2004.  – Det har vært et privilegium å få jobbe med alle...
Artikkelen er 72 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.