sol sau
Arkivfoto: Energeia

Selskapene vil sammen utvikle storskala solkraft i Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

Ambisjonen deres er å bygge og drifte felleseide solkraftverk i kombinasjonsdrift med landbruksvirksomhet i Innlandet, Oslo og Viken. – Eidsiva ser frem til å samarbeide med Energeia om utvikling av solenergi i Norge. Eidsiva vil bidra til utvikling av prosjekter, jobbe frem løsninger for nettilknytning og energilagring i fremtidige prosjektselskaper,...
Artikkelen er 175 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.