Daglig leder Vegar Røste-Olsen i Stab Suecia med en trestolpe impregnert med Repellent. Foto: Atle Abelsen

Kreosotimpregnerte trestolper kan bli forbudt allerede i 2023. Noen leverandører kan allerede levere miljøvennlige alternativer.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Etter mer enn ti år med dispensasjon fra det generelle forbudet mot bruk av kreosot som impregnering av treverk, er det nå sannsynlig at biocidkomiteen i EU i juni vil lansere en tidsplan for hvordan de vil fase inn et forbud også mot kreosotimpregnerte stolper, jernbanesviller og brukonstruksjoner i tre....
Artikkelen er 1011 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.