mørenett
Illustrasjonsfoto: Mørenett

Tar opp igjen dialogen med Statnett for å kjøpe 132 kV-nettet i regionen.

  • Øyvind Zambrano Lie

NVE stanset fredag Linjas (tidligere Mørenett) planlagte kjøp av hele det regionale 132 kV-nettet fra Statnett, og ga kun konsesjon for å overta nett på Sunnmøre, der selskapet holder til i dag. Direktoratet mente en overtagelse av alt nettet ville gi problemer med koordinering, forsinke nettutviklingen, gi ulemper for drift,...
Artikkelen er 386 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.