Lysaker & Thorruds hovedkontor og verksted i Mjøndalen. Foto fra Google Maps

Fire bransjeinvestorer tror på markedet for stålkonstruksjoner til bygg og vannkraftanlegg.

  • Atle Abelsen

Lysaker & Thorrud har siden 1974 vært en betydelig leverandør av luker og andre stålkonstruksjoner til norske vannkraftverk. En del av omsetningen til de 35 ansatte i Mjøndalen vest for Drammen har også omfattet bæresystemer i stål til byggebransjen. I 2022 omsatte selskapet for 72,2 millioner kroner, med et overskudd...
Artikkelen er 522 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.