mast skullerud
Kraftmast ved Skullerud, sør i Oslo. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Hafslund og Volte får ti millioner kroner av Enova for å lage løsninger som avlaster strømnettet.

  • Øyvind Zambrano Lie

Pengene skal brukes til å utforske hvordan små og mellomstore bedrifter kan redusere strømutgifter og generere inntekter ved å frigjøre nettkapasitet og bidra til balanse i energisystemet. – En overgang til et utslippsfri energisystem er i praksis ikke mulig uten store mengder av energilagring og forbruksfleksibilitet. Derfor er vi glade...
Artikkelen er 267 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.