gamle elbilbatterier
Gamle elbilbatterier tas i bruk for å spare miljøet og få ned strømkostnadene. Foto: Eco Stor

Fjordkraft og Eco Stor skal tilby miljøvennlige energilagringssystmer til industri og næringsbygg med brukte elbilbatterier.

  • Øyvind Zambrano Lie

Fjordkraft og Eco Stor har gått sammen om et pilotprosjekt som skal vise hvordan industri og næringsbygg kan redusere effekttopper og avlaste kraftnettet, øke bruken av fornybar kraft fra solceller og redusere kundenes energikostnader. Sammen med Fjordkraft skal Eco Stor nå demonstrere frekvensstøttetjenester. Målet med batterisystemene er å levere kraft...
Artikkelen er 266 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.