eu flagg
Foto: Håkan Dahlström/Wikimedia Commons

Esa har fått inn klage på at storskala norsk vannkraft må være offentlig eid.

I et brev til Olje- og energidepartementet, sendt 14. november, skriver Eftas overvåkingsorgan Esa at de har fått inn en klage mot Norge angående kravet til offentlig eierskap av vannkraftkonsesjoner. Klagen opplyser Esa å ha mottatt 27.  oktober i år. Der ble det hevdet at kravene i vannfallrettighetslovens seksjon 2...
Artikkelen er 277 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.