heggvin
Fra byggingen av Norges største datasenter på Heggvin på grensen mellom Løten og Hamar på Hedmarken. Foto: Green Mountain
Presiserer at uteanlegget leveres av Norpec og monteres av Laje. Inin Groups heleide datterselskap Laje AS har blitt tildelt en kontrakt på 40 millioner kroner av Green Mountain Innlandet AS for å støtte utviklingen av Norges største datasenter på Heggvin, som ligger mellom Løten og Hamar i Innlandet fylke. Lajes...
Artikkelen er 157 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.