ENORO CIS vil håndtere kundeservice for fakturering av Fortums over 700 000 energikunder i Norge og Finland. (Foto: Fortum)

Enoro har signert en avtale med Fortum om å levere deres kundeinformasjonssystem (Enoro CIS) i Norge og Finland.

Kilde: Pressemelding fra Enoro

Enoro CIS vil håndtere kundeservice for fakturering av Fortums over 700.000 energikunder i Norge og Finland. Fortum valgte Enoro etter en grundig vurderingsprosess. Overgangen til den nye løsningen vil begynne i august 2016, og KIS-systemet vil være klart for bruk i 2018.

“Enoros kraftige kundeinformasjonssystem (KIS) vil hjelpe oss med å fokusere på kunden i enda større grad. Enoro CIS vil automatisere og digitalisere løsningene våre, samt redusere driftskostnadene og øke kvaliteten på våre tjenester. Enoro var den beste partneren fordi de er fleksible og innovative, med en tydelig visjon for fremtiden. Vi er trygge på at deres KIS er en løsning for fremtiden, noe som gjør at vi kan gi våre kunder best mulig service i en bransje som stadig er i endring,” sier Jukka Toivonen, leder for forretningsutvikling i Fortum.

“Dette er en banebrytende avtale for Enoro. Energimarkedet endrer seg raskt, og vår KIS-løsning vil gi Fortum muligheten til å ta vare på kundene sine på en kostnadseffektiv måte med kun én tjeneste,” sier Anders H. Lier, adm. direktør i Enoro. “Fortum ønsker å tilby en best mulig kundeopplevelse, og med Enoro CIS vil de føre kjernevirksomheten nærmere kunden og samtidig skape en personlig energiopplevelse,” fremholder han.