Hva vi driver med

Bak nettavisen energiteknikk.net står ElektoMedia AS, som også er utgiverselskapet for Energiteknikk, fagbladet for energibransjen.

I tillegg blir det flere ganger i uken sendt ut et nyhetsbrev til om lag 7000 brukere med saker linket til nettavisen.

Typiske målgrupper for både bladet, nettavisen og nyhetsbrevet er ingeniører, montører og andre tekniske medarbeidere, samt ledere, i energiforsyningen, og andre som er engasjert innenfor fagområder knyttet til produksjon og overføring av elektrisitet og varme. Nettavisen energiteknikk.net har en noe bredere redaksjonell profil enn Energiteknikk, det tekniske fagbladet.

Energiteknikk er medlem av Fagpressen. Bladet og nettavisen er uavhengig, og redigeres etter prinsippene i Redaktørplakaten og Vær varsom-plakaten.

 

ElektroMedia AS har kontoradresse i Asker, og ble stiftet 15. januar 2004. Selskapet har en aksjekapital på kr. 33.200, som er fordelt slik:

Stein Arne Bakken – 59,5 %

Tore Halvorsen – 21,25 %

Øyvind Lie – 15 %

Ranveig Vatne – 4,25 %

Ifølge vedtektene har ElektroMedia følgende formål:

”Selskapets virksomhet omfatter utgivelse av fagbladet Energiteknikk, drift av nettstedet energiteknikk.net og andre beslektede aktiviteter.”

I ElektroMedia  er Stein Arne Bakken ansatt som ansvarlig redaktør og Øyvind Lie som redaktør i Energiteknikk og nettavisen energiteknikk.net. Per Jensen er ansatt som daglig leder, med spesielt ansvar for drift og salg av abonnement.

Selskapet har dette styret:

Øyvind Refsnes, leder

Stein Arne Bakken, styremedlem

Tore Halvorsen, styremedlem

Øyvind Lie. styremedlem