Achilles-Live arrangementet er blitt en viktig markedsplass for kraftbransjen i Norge, forteller Matias Rodriguez, som er hovedansvarlig for denne satsingen. (Foto: Acilles)

Neste uke samles rundt 750 delegater fra 28 land med tilknytning til kraftbransjen i The Qube på Gardermoen. Onsdag 21. september går startskuddet for årets utgave av Achilles-Live, en konferanse og utstilling for leverandører og kunder i kraftsegmentet.

Det er tredje gang Achilles-Live arrangeres. Omfanget har vokst fra år til år, og er en viktig møteplass for aktører med tilknytning til kraftbransjen. Fra leverandørindustrien har 90 utstillere så langt meldt seg på. 380 av de påmeldte delegatene, altså mer enn halvparten, er norske.

Vi har lykkes med å utvikle en levende og attraktiv markedsplass, forteller Matias Rodriguez, som er hovedansvarlig for arrangementet. – Årets utgave blir åpnet av olje- og energiminister Tord Lien, og konferanseprogrammet er spekket med kjente navn fra kraftbransjen både i inn og utland. Her er blant andre fremstående representanter for Statkraft, Statnett, Agder Energi, E.ON, Svenska Kraftnät, Energinet/DK , Enfo, Accenture, Lyse og Vattenfall.

Det er Achilles-Sellihca, i samarbeid med Offshore Media Group, som står bak dette arrangementet. Sellihca er et leverandørregister og et kvalifiseringssystem som brukes av den nordiske energibransjen til å administrere leverandørinformasjon og risiko i leveringskjeden, og til effektive innkjøp i tråd med EUs regelverk. Bransjenettverket Sellihca ble lansert i 1998 og utvikles kontinuerlig i samarbeid med nordisk energibransje for å dekke de fleste behov innenfor leverandøradministrasjon.