Med IoT-plattformen til Safe4 satser SFE på konsepter innen smarthus-, sikkerhets- og omsorgsløsninger for forbrukermarkedet. (Illustrasjon Safe4 Security Group)

Sogn og Fjordane Energi (SFE) og teknologiaktøren Safe4 Security Group AS har inngått et strategisk samarbeid for å tilby konsepter innenfor smarthus-, sikkerhets- og omsorgsløsninger for forbrukermarkedet.

Kilde: SFE

Fremtidens brukeropplevelser

-Vi satser offensivt for å styrke våre tjenester til kundene, med fokus på teknologiske løsninger som gir økt komfort, trygghet og energisparing, sier Christin Aare Vabø, markedssjef i SFE.

-Gjennom IoT plattformen (Internett of Things)  til Safe4 kan SFE nå tilby sine kunder muligheter for energioptimalisering og smarte hjem-løsninger, og med selskapets bakgrunn fra sikkerhetsbransjen, vil vi kunne levere mange nye tjenester til våre kunder og samtidig være trygge på at boligeierens sikkerhet blir ivaretatt. Som en del av tilbudet inngår monitorering fra den FG- godkjente alarmstasjonen til Safe4.

Via Safe4s IOT plattform blir SFE i stand til å utvikle innovative forretningsmodeller og skape nye brukeropplevelser, sier Christin Aare Vabø i SFE
 

Alt-i-ett-løsning

General Manager i Safe4 Security Group, Ronnie Poulsen, er meget forventningsfull til samarbeidet: – Vi er glade for at Sogn og Fjordane Energi velger vår teknologi og vår egenutviklede Gateway når de skal tilby flere tjenester til forbrukerne. Med våre løsninger kan energiselskapet tilby sine kunder muligheter for energioptimalisering og smarte hjem-løsninger. Forbrukeren slipper et utall av fjernkontroller og app’er. Med vår felles løsning styres hjemmet kun via èn enkelt gateway og en applikasjon. Vi mener at vårt konsept vil gi SFE et klart fortrinn i kampen om energikundene og bidra til en bedre brukeropplevelse, sier Ronnie Poulsen.

Presenterer samarbeidet på Mobile World Congress 2017

På MWC (Mobile World Congress) i Barcelona denne uken viser Safe4 sin løsning og en film produsert av SFE hvor de skisserer hva kundene kan forvente seg.