Konserndirektør for produksjon i BKK, Wenche Teigland, blir ny adm.direktør i BKK Nett. (Foto: BKK)

Konserndirektør Produksjon i BKK, Wenche Teigland vil overta som direktør i BKK Nett etter Thor André Berg. Berg har ønsket å gå av som nettdirektør for å jobbe med strategi og rammevilkår i energikonsernet.

Kilde: BKK

– Jeg er glad for at Wenche Teigland har sagt ja til å gå inn i rollen som nettdirektør etter Thor André Berg. Hun har høy kompetanse, stort engasjement og er en dyktig og verdsatt leder. Teigland tar med seg viktig erfaring fra BKK Produksjon til BKK Nett, sier konsernsjef Jannicke Hilland. 

Thor André Berg har ledet BKK Nett siden 2010. Han ønsker å gi seg som nettdirektør for å jobbe med strategi og rammevilkår i BKK AS.

Wenche Teigland (f. 1966) ble ansatt som administrerende direktør i BKK Produksjon i 2006. Hun er utdannet sivilingeniør og har tidligere arbeidet i Gasnor, ABB Offshore Systems, Aker Engineering og Solbos AS.

– Jeg har ledet BKK Produksjon i 11 år, og jeg tar med meg viktig erfaring og kompetanse inn i lederjobben i nettselskapet. Jeg vil alltid beholde engasjementet for vannkraftens verdi, samtidig som jeg ser frem til å lede BKK Nett, sier Teigland.

Ny konserndirektør for Entreprenør og Marked

BKK får også ny konserndirektør for forretningsområdet Entreprenør og Marked. Forretningsområdet ledes i dag av Bjarne Skaar. Han går av med pensjon 1. september og Svein Kåre Grønås som i dag er direktør Tjenestesenter i BKK AS, overtar ansvaret for Entreprenør og Marked.