Ragnar Kolloen Skaug fra Stange Energi Aus mottok prisen som vinner av NM for energimontørlærlinger av olje- og energiminister Terje Søviknes. Lothepus og Alex Rosén deltok i feiringen i Drammenshallen i går kveld.

”Årets Metodedager er de beste”. Slik oppsummerte en av utstillerne det i går ettermiddag, med standen full av engasjerte besøkende. Solen skinte, folk koste seg, det var topp stemning i Drammen Travpark.

TV-kjendisen fra ”Farmen”, skytebasen Lothepus dro det hele i gang med å sørge for at det smalt skikkelig foran hovedbygget i Travparken. Så vandret de første gruppene til de ulike stasjonene rundt travbanen, i et godt planlagt og gjennomført opplegg. I dag vil besøkende kunne vandre fritt omkring på stasjonsområdene til dørene stenges klokken 15.

Det er rekordartet oppslutning om Metodedagene, nærmere 2200 besøkende og 130 utstillere. Til tross for at det var mye folk, ble arrangementet greit avviklet, også lunsjen.

Gårsdagen ble tradisjonen tro avsluttet med middag i Drammenshallen, der Alex Rosén gang sørget for god stemning, både som konferansier og vokalist i sitt eget band, slik han også gjorde for to år siden. I år hadde han fått med seg Lothepus på scenen, de to konkurrerte for øvrig øksekasting og saging med motorsag.

NM-mester fra Stange

Selveste olje- og energiminister Terje Søviknes kom til middagen, der han tydeligvis koste seg blant fotfolket i energibransjen. Han delte ut premiene til de tre på pallen i NM for energimontørlærlinger som ble avviklet tidligere på dagen. Ragnar Kolloen Skaug fra Stange Energi Aus gikk av med seieren, etterfulgt av Tarald Strømnes fra BKK Nett og Kjetil Haugen VOKKS Nett.

Også ”Metodedagenes far”, Odd Larsen, ble hyllet i Drammenshallen, med ”RENs ærespris”.  Han går over i pensjonistenes rekker, så dette er de siste Metodedagene han har ansvaret for.  

Med værgudene på sin side også i dag, ligger alt til rette for at REN Metodedager 2017, det fjerde i rekken, går over i rekken som ”the best ever”.