Nå får felleskraftkunder i Haugaland Kraft tilbakebetalt åtte MNOk. Det må kunne karakteriseres som en hyggelig sommerhilsen. (Illustrasjonsfoto: BKK)

Lave temeraturer, lite vind og regn har ført til høyere strømpriser enn vanlig så langt i år. Men fordi vi prissikret deler av forbruket til våre Felleskraftkunder for 1. kvartal i 2018, har vi klart å holde prisene nede. Over 8 millioner kroner fordeles ut.

Den totale gevinsten av prissikringen for 1. kvartal 2018 er på hele kr 8.125.000, en sum som fordeles ut til alle våre Felleskraftkunder. Din andel av gevinsten er basert på strømforbruket ditt. Noe ble trukket ifra på fakturaen du fikk i mai, og nå får du resten i juni og juli. Reduksjonen i strømprisen utgjør 4,12 øre/kWh inkl. mva. Dette vil ikke bli vist som en egen rabatt, men er allerede trukket ifra på strømprisen vi fakturerer.

Prisen din sikres automatisk

Prissikring er et verktøy som lar oss sikre gunstige strømpriser selv i perioder med høyere priser enn ellers. Som Felleskraftkunde hos Haugaland Kraft får du automatisk denne fordelen.

Ha en strålende sommer!

Vennlig hilsen

John H. Jakobsen
Direktør 
Haugaland Kraft Energi