Terje Ulsrud flankert av Svein Ola Ulven (t.v.), adm.direktør i NEMKO og Leif T. Aanensen, adm.direktør i Norsk Elektroteknisk Komite.

Verdens største standardiseringsorgan for elektroteknikk, International Electrotechnical Comission (IET), har tildelt IEC 1906 Award til Terje Ulsrud fra NEMKO. Prisen er en anerkjennelse av Ulsruds høye kompetanse og innsats innenfor elektroteknisk standardisering.

Kilde: NEK (Norsk Elektroteknisk Komite)

IEC har god tradisjon for å anerkjenne medlemmenes innsats. En av prisene de deler ut er IEC 1906 Award og prisen har tatt navn etter IECs stiftelsesår.  IEC 1906 Award blir delt ut til medlemmer over hele verden som har gitt et spesielt godt bidrag i et prosjekt eller annet arbeid som markant har bidratt til å ta IECs arbeid framover.

En av de som nylig har blitt tildelt denne prisen er Terje Ulsrud fra Nemko. Ulsrud mottok prisen for sitt langvarige og gode bidrag i komiteen TC 61, som arbeider med sikkerhet innenfor husholdningsprodukter. Prisen ble delt ut av administrerende direktør Leif T. Aanensen i Norsk Elektroteknisk Komite. NEK er det norske medlemmet i IEC.

– Terje Ulsrud har gjennom mange år gitt et sterkt bidrag i arbeidet i TC 61 og dette er en veldig fortjent tildeling forteller Leif T. Aanensen. Dette er ikke bare en annerkjennelse av Terje Ulsrud, men viser også den store kompetansen som bor i NEMKO og det norske elektrotekniske miljøet. At Terje Ulsrud vinner denne prisen er en inspirasjon for alle som arbeider med elektroteknisk standardisering i Norge.

Terje Ulsrud fikk utlevert prisen under NEMKOs strategisamling 2018. Her var administrerende direktør Svein Ola Ulven en av gratulantene.

-Nemko er en av de største sertifiseringsorgan innen IEC og mye av vår suksess kan tilskrives det gode arbeidet som utføres av Nemkos ansatte i de ulike internasjonale komiteer sier Svein Ola Ulven administrerende direktør i NEMKO. Der påvirkes fremtiden og Nemko får viktig informasjon som verdsettes høyt av våre internasjonale kunder. Nemko er svært stolt over utmerkelsen utdelt til Terje Ulsrud, og ser det som en inspirasjon til å fortsette dette arbeidet.