Fra 1. september tiltrer Vibeke Hodne som direktør for Infrastruktur i Bane NOR. (Foto: Statnett)

Vibeke Hodne er ansatt som direktør for Energi i Infrastruktur i Bane NOR. Hun etterfølger Terje Stømer, som går av med pensjon. Hodne tiltre stillingen 1. september.

Vibeke Hodne har siden 1995 jobbet i Statnett i ulike posisjoner. Hun er i dag senior prosjektleder i Bygg- og anleggsdivisjonen og har i sin tid i Statnett ledet flere prosjekter og enheter. Blant annet har Hodne vært direktør for ledning og kabeldrift i Nettdriftsdivisjonen. Fra 2014 har hun ledet flere større utbyggingsprosjekter i Statnett.

Før Hodne kom til Statnett var hun ansatt i Aker Engineering. Hun er utdannet sivilingeniør i elkraftteknikk ved NTNU og har gjennomgått Solstrandprogrammet for yngre leder og sjefskurs ved Forsvarets høyskole.