syvertsen
Steffen Syvertsen, konsernsjef i Agder Energi. Foto: Agder Energi

Steffen Syvertsen er ansatt som ny konsernsjef i Agder Energi. Han overtar etter Tom Nysted som går av med pensjon i løpet av året.

Steffen Syvertsen (43) har vært ansatt i Agder Energi siden 2007 og vært en del av selskapets konsernledelse siden 2014. Han kommer fra stillingen som konserndirektør for Kraftforvaltning i Agder Energi, hvor hans ansvarsområder blant annet omfattet Agder Energi sin internasjonale virksomhet. Syvertsen var konserndirektør for Marked og Forretningsutvikling fra 2014-2017. Han tiltrer stillingen som konsernsjef 1. oktober, ifølge en pressemelding fra Agder Energi.

Steffen Syvertsen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, statsautorisert revisor og har en MBA fra INSEAD. Han var ansatt i rådgivnings og revisjonsselskapet PwC i perioden 2003 – 2007.

– Vi er om lag 1000 mennesker i Agder Energi, som jeg gleder meg til å jobbe videre sammen med. Felles for oss alle er at vår kjernevirksomhet er fornybar energi. Vi bidrar til at Norge drives med ren kraft, og til Europas satsing på grønn, fossilfri energi. Ikke minst er Agder Energi viktig for å virkeliggjøre ambisjonen om Agder som Norges første fullelektriske region, og gjennom virksomhet og verdiskaping i mange kommuner på Agder, sier Steffen Syvertsen i en kommentar i forbindelse med ansettelsen.