-Samarbeidsavtalen med Trumf inngår som del av vår strategi for videre vekst i strømmarkedet, sier Maren Kyllingstad, administrerende direktør i Innenlandskraft. Foto: Linkedin

Strømselskapet Innlandskraft og fordelsprogrammet Trumf inngår samarbeidsavtale.

Gjennom avtalen tilbys 2,2 millioner Trumf-medlemmer strømprodukter fra Innlandskraft. Der kan medlemmene i fordelsprogrammet tegne strømavtaler både hos Gudbrandsdal Energi og Eidsiva Energi og opptjene to prosent bonus på eget strømforbruk. Nye strømkunder får i tillegg en oppstartbonus på 225 kroner, ifølge en pressemelding fra Innlandskraft.

Tilbudet fra Innlandskraft gjelder strømabonnement, solcelleanlegg og hjemmeladere for elbil og ladbare hybrider.   

-Dette er en viktig milepæl i Innlandskrafts vekstrategi. Vi er per i dag Norges tredje største strømselskap gjennom Gudbrandsdal Energi og Eidsiva Energi, og sikter oss inn mot ytterligere lønnsom kundevekst gjennom samarbeidet med Trumf, sier administrerende direktør i Innlandskraft, Maren Kyllingstad.