Den nye avtalen signeres.: Fra venstre: Sebastien de Laissardière (sjef for Europeisk Innkjøpskoordinering, (VINCI Energies), Christian Nærø (innkjøpsdirektør, Omexom Norge), Mats Olsson (adm. direktør, Omexom Norge), Ken Isaksen (Local Business Line Manager, ABB), Gøran Salomonsen (Local Sales and Marketing Manager, ABB) og Trond Yngve Håkonsen (Product Marketing Director – Electrification Products, ABB).

Omexom og ABB har signert en ny samarbeidsavtale, ved utløp av den tidligere gjennom ti år.

Samarbeidet omfatter primært nettstasjoner, GIS og lavspenningstavler, men Omexom ser samtidig for seg at produkter innen smart-løsninger og e-mobilitet etter hvert kan bli en del av avtalen, ifølge en pressemelding fra Omexom.

Det nye med avtalen er at den er en del av VINCI Energies paraplyavtale med ABB. VINCI kjøpte Omexom Norge i 2017.