Wenche Teigland, da hun jobbet i BKK.

Etter 13 år som del av konsernledelsen i BKK har Wenche Teigland valgt å slutte i konsernet.

Wenche Teigland begynte i BKK i 2006 som konserndirektør for BKK Produksjon. Teigland er utdannet sivilingeniør og hadde bakgrunn fra blant andre Gasnor, ABB Offshore Systems og Aker Engineering før hun kom til BKK, ifølge en pressemelding fra BKK.

Etter 11 år som konserndirektør for BKK Produksjon har hun de siste to årene ledet BKK Nett AS i tillegg til å være en del av konsernledelsen. Begge selskapene har under Teiglands ledelse hatt en positiv utvikling og vekst med gode finansielle resultater, opplyses det i pressemeldingen.

– Det har vært en fantastisk reise i en viktig og spennende bransje. Men nå opplever jeg at tiden er moden for å søke nye utfordringer, sier Teigland i meldingen.

– Selv om avgjørelsen min om å slutte kom overraskende både på styret i BKK Nett AS og organisasjonen, er jeg glad for at vi har kommet fram til en avtale som gjør at jeg nå kan finne på noe annet. Hva det blir, vet jeg ikke. Men jeg gleder meg til å finne ut av det. Samtidig er det selvfølgelig vemodig å si farvel til kollegaer jeg har jobbet med i så mange år, sier 53-åringen.