Odd Emil Ingebrigtsen (H) spiser kake, etter at han har blitt utnevnt til statssekretær for Tina Bru i Olje- og energidepartementet. Foto: Elnar Holmen

Odd Emil Ingebrigtsen er utnevnt til statssekretær i Olje- og energidepartementet og Tony Christian Tiller til politisk rådgiver.

De to skal jobbe for Tina Bru (H), som fredag ble utnevnt til olje- og energiminister.

Statssekretær Odd Emil Ingebrigtsen (55) kommer fra stillingen som administrerende direktør i Indre Salten Energi, og er eier og daglig leder av investeringsselskapet Edging. Han har vært leder for Bodø Høyre på 80-tallet og mangeårig bystyrerepresentant i Bodø.

Politisk rådgiver Tony Christian Tiller (38) er fra Stjørdal og har blant annet bakgrunn som rådgiver i Equinor og som politisk rådgiver i Oslo Høyres bystyregruppe. Han har også jobbet i fagforeningen NITO og i Posten.