rein
Illustrasjonsfoto: Alexandre Buisse/wikimedia commons
Foto: Alexandre Buisse/Wikimedia Commons

NVE mener rein kunne gått inn i anleggsområdet, men vindkraftutbyggeren vil klage.

  • Øyvind Lie

NVE har ilagt Tromsø Vind AS og Raudfjell Vind AS et overtredelsesgebyr på 250.000 kroner for brudd på energiloven, skriver direktoratet i en melding. Tromsø Vind AS og Raudfjell Vind AS har anleggskonsesjon til å bygge vindparkene Kvitfjell og Raudfjell i Tromsø kommune. I forbindelse med at anleggsveien ble lagt...
Artikkelen er 259 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.