Boreal
Foto: Boreal

Skal erstatte 36 dieselbusser med elbusser og elektrifisere et fergesamband i Rogaland.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Enova bidrar med nærmere 90 millioner kroner til kjøretøy, fartøy og ladeinfrastruktur når Boreal nå vil elektrifisere persontransport på sjø og land. Bussene skal gå i Stavanger, Bergen, Eidfjord, Geiranger, Trondheim, Tromsø, Alta og Honningsvåg. – Her vil vi både redusere klimagassutslippene og samtidig vise at også kommersiell turtransport kan...
Artikkelen er 152 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.