landstrøm
Illustrasjonsfoto.
Foto: Robin Strand, Norphoto AS

Grønt Skipsfartsprogram frykter stans i investeringene i plug-in-hybridisering av kystfarten.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I et brev til Statnett, som Energiteknikk har fått innsyn i, skriver Grønt Skipsfartsprogram at plug-in-hybridisering av skipsfarten kan gi en viktig reduksjon i klimagassutslipp og luftforurensning. Men avvikling av ordningen med tariff for utkoblbar forbruk i transmisjonsnettet, slik Statnett foreslår, vil gjøre at investeirnger i plug-in-hybridisering av kystfarten uteblir,...
Artikkelen er 518 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.