Zakariasdam
Overløp ved Zakariasdam i Fjord kommune i Møre og Romsdal. Bildet er tatt i juni i fjor.
Foto: Tafjord

I redusert verdiskaping i kraftbransjen i 2020.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Tirsdag legger Energi Norge fram rapporten Fornybaometeret om fornybarnæringens verdiskaping i Norge. Arbeidet ble imidlertid i hovedsak ferdigstilt før koronapandemien traff Norge. De siste ukene har derfor Vista Analyse på oppdrag fra Energi Norge laget en analyse som viser hvordan pandemien vil kunne påvirke næringens ringvirkninger og verdiskaping. Det makroøkonomiske...
Artikkelen er 395 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.